dijous, 28 de febrer del 2013

L'Obra Social 'La Caixa' tancarà definitivament el CosmoCaixa d'Alcobendas l'agost vinent

L'Obra Social La Caixa va confirmar ahir el tancament de CosmoCaixa Alcobendas el proper mes d'agost. Segons informacions recollides per Europa Press, l'Obra Social, "vol reorientar el seu programa Ciència en Societat a la Comunitat de Madrid, amb la finalitat d'incrementar el seu impacte i nombre de beneficiaris; aquesta decisió implicarà la reubicació i deslocalització de totes les seves accions de divulgació científica que, fins ara, venien desenvolupant al Museu de la Ciència CosmoCaixa a Alcobendas".

Les dades recollides per mitjans com Gente de Alcobendas i huffingtonpost.es indiquen que a partir de setembre l'Obra Social La Caixa, "implementarà el nou projecte multicanal concebut per apropar les diferents disciplines del coneixement científic a tots els racons de la comunitat i amb un objectiu de major eficiència". En els últims anys CosmoCaixa Alcobendas ha rebut una mitjana de 300.000 visitants l'any, una tercera part dels quals eren alumnes de centres escolars. Amb el nou plantejament, l'entitat aspira a incrementar la xifra d'usuaris i participants en les seves activitats científiques, captant nous públics.

L'Ajuntament d'Alcobendas i l'Obra Social "la Caixa" han acordat mantenir converses per col · laborar conjuntament en l'aprofitament i futurs usos de l'equipament. CaixaForum Madrid, al passeig del Prado, es convertirà en l'escenari de referència per als cicles de conferències, jornades, tallers i altres activitats de divulgació. L'Obra Social promourà, a més, noves iniciatives per a joves que vincularan la Ciència amb l'Art.

+ info Europa Press http://tinyurl.com/cqtuanp
 http://www.gentedigital.es/alcobendas/noticia/1070306/cosmocaixa-cerrara-sus-puertas-en-agosto/
http://www.huffingtonpost.es/2013/02/27/cierra-el-museo-de-la-cie_n_2775222.html?utm_hp_ref=es-ciencia-y-tecnologia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada