dilluns, 11 de febrer del 2013

Pablo Motos, director de 'El Hormiguero', paga una beca científica a un investigador català

Pablo Motos, el creador i director del popular programa de televisió 'El Hormiguero' (Antena 3 TV), finançarà una beca de 18.000 euros per a un estudi sobre fibrosi quística que portarà a terme el doctor Eduard Torrents Serra, de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (Ibec). La beca 'Pablo Motos 2012' està convocada per la Federación Española de Fibrosis Quística (FEFQ) amb l'objectiu de donar suport a un projecte de recerca que permeti avançar en el tractament d'aquesta malaltia.
La fase final de la convocatòria va comptar amb 14 projectes, d'entre els quals va ser seleccionat el dirigit per Eduard Torrents i que té com a objectiu la “Identificació i administració de noves molècules antimicrobianes contra la 'Pseudomonas aeruginosa' creixent en un biofilm”. La 'P.aeruginos és el bacteri que més afecta les persones amb fibrosi quística i la seva infecció provoca  una important reducció de la qualitat i esperança de vida en els pacients.
Aquesta és la quarta edició de la beca per a l'estudi d'aquesta malaltia i compta am el suport de Pablo Motos, que dedica a aquesta iniciativa els guanys aconseguits per la seva col·lecció de llibres ' 'Frases célebres de niños'.
Més informació: http://www.­fibrosisquistica­.­org  http://tinyurl.com/co2kudm


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada