dimarts, 19 de març del 2013

El volcà submarí de El Hierro, a vuitens de final del concurs de Fotografia de l'Any de la NASA

Una impressionant fotografia aèria del volcà submarí de la illa de El Hierro ha passat ronda en el concurs organitzat per la NASA per seleccionar la millor imatge de l'any. En aquesta fase de votacions populars, la fotografia del volcà canari s'ha d'enfrontar a una no menys atractiva imatge d'una illa volcànica a prop del Iemen.

Per participar en aquest concurs només cal visitar la pàgina corresponent (Tournament) del Earth Observatori de la NASA i marcar una de les fotos de cada parella de participants. En aquesta fase, que es pot dir que és com els vuitens de final del concurs, hi ha temps per votar fins a aquest divendres dia 22.

La fotografia de El Hierro que participa en aquest curiós concurs va ser captada el 10 de febrer de 2012, quatre mesos després de l'inici de l'activitat volcànica davant el port de La Restinga. El color més clar de l'aigua indica la zona amb altes concentracions de material volcànic en suspensió. En la fase anterior, la foto de El Hierro va superat una imatge de l'huracà Sandy. El resultat de la competició es coneixerà el 5 d'abril.

Més informació:
http://earthobservatory.nasa.gov/Vote/?src=nha-ann
http://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php?id=77171



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada