divendres, 2 de novembre del 2012

Les persones que cobren menys veuen més Tele 5 i Antena 3, indica un estudi del CEO


Interessantíssim estudi sobre "La influència del salari sobre l'actitud i l'opinió política dels  ciutadans.  Una  aproximació al perfil dels submileuristes, mileuristes i supramileuristes  a Catalunya', publicat recentment pel Centre d'Estudis d'Opinió. (Submileuristes són les persones que cobren menys de 1.000 euros nets al mes i supra- són les que n'ingressen més de 1.000)




Entre moltes altres variables s'analitza la relació estadística entre el sou dels enquestats i les seves preferències polítiques, així com la seva posició a favor o en contra d'una possible enquesta sobre l'Estat propi per a Catalunya. L'apartat de conclusions és realment atractiu, no us ho perdeu.

Un dels apartats analitza la relació entre ingressos dels enquestats i les seves preferències en mitjans de comunicació. Aquesta és la menció textual a l'apartat de conclusions :

"[...] Així, mentre Tele 5 i Antena 3 presenten un sobredimensionament entre els mileuristes i els submileuristes, TV3 esdevé el canal més vist pels supramileuristes. Des del punt de vista de la ràdio, RAC1 és l'emissora més escoltada per aquells  que guanyen més de mil euros mensuals, en contrast amb la SER que s'associa al perfil dels mileuristes i Onda Cero per la seva banda als submileuristes. En quant a la premsa, La Vanguardia en català esdevé el diari més llegit pels supramileuristes, mentre els submileuristes mostren una major preferència pel Periódico ja sigui en la seva edició catalana o castellana".





Enllaç amb l'estudi: http://tinyurl.com/d3kejzm


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada