divendres, 15 de març del 2013

La vida secreta dels estanys del Pirineu, en un vídeo d'investigadors del CEAB-CSIC

Els investigadors Enric Ballesteros i Lluis Camarero, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), ens conviden a fer un interessant viatge subaquàtic per descobrir la flora i la fauna dels estanys del Pirineu. Un interessant vídeo de 10 minuts de durada on es mostra el treball de recerca de l'Observatori Limnològic dels Pirineus (LOOP), una unitat del CEAB.



Els investigadors expliquen: “Juntament amb cims i crestes, els estanys són una de les característiques que més atrauen l’atenció dels paisatges de muntanya. Els muntanyencs coneixen i aprecien la bellesa d’aquestes taques blaves envoltades de muntanyes, prats i boscos. Però poca gent sap dels paisatges secrets que s’amaguen sota les seves aigües. En aquest vídeo ens submergim en diversos estanys del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per descobrir el jardins submergits dels Pirineus.”

Més informació: http://www.dicat.csic.es/dicat/index.php/ca/noticies/173-un-video-muestra-la-flora-de-los-lagos-de-los-pirineos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada