dimecres, 30 de gener del 2013

Astrologia a l'Ecomuseu de Castelló d'Empúries, n’hi ha per a llogar-hi cadires!

L'equipament municipal Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries acull a partir d'aquest divendres un curs de 20 hores sobre -atenció a la dada- l'astrologia... Per més inri, la pàgina oficial de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries fa propaganda del curs indicant que tindrà una durada de 20 hores i que està organitzat per un 'astròleg professional'.
Un vídeo penjat al canal de Youtube de Empordà TV també fa propaganda del curs explicant què és l'astrologia -amb to elogiós- i assegurant que un 40% de la població hi creu en aquestes coses.
La convocatòria d'aquest tipus de cursos, més encara en una instal·lació municipal, és una ximpleria; per no dir una altre cosa més grossa en aquest temps de malversació de cabals públics. Segur que diran que no és un acte organitzat per l'Ajuntament, però n'hi prou amb que es cedeixi una instal·lació com un museu municipal i se'n faci propaganda en per un canal oficial per posar el crit en el cel i demanar que tots plegats posem una mica de seny.
  
(Agraeixo a l'Andrés Aragoneses que ens hagi fet saber de l'existència d'aquesta malaguanyada convocatòria a través de la llista de comunicació de l'ACCC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada