dimecres, 17 d’abril del 2013

Projecte de crowdfunding d'un equip de joves estudiants per a un concurs de robòtica

Membres de l'equip osonenc 'Els Garrins Metàl·lics' 

Els Garrins Metàl·lics és un equip d'estudiants d'Enginyeria Mecatrònica de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic i un estudiant de batxillerat que vol participar aquest any en la competició de robòtica First Tech Challenge per a joves de 17 a 23 anys que es celebrarà a Grenoble (França) el dia 16 de Maig.

L'equip osonenc pretén crear robot competitiu però també, "la generació de valors com la cultura, l'esforç i el treball en equip".

I per aconseguir-ho han obert un projecte de crowdfunding o captació de petites aportacions altruistes a través de la plataforma Verkami. Amb els diners que ja han començat a recaptar volen finançar la seva participació en la competició representant "el talent jove de la Comarca d'Osona i de Catalunya". Aspiren a aconseguir un total de 3.500 euros i aquesta mateixa tarda -després de només unes hores d'iniciada la campanya- en tenien ja 790.

+ Informació i aportacions al projecte: http://www.verkami.com/projects/5107-els-garrins-metallics-volen-competir-a-franca-ens-ajudes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada