diumenge, 24 de març del 2013

Nou apartat a 'Diners' del diari 'La Vanguardia' dedicat a empreses de base científica


'De la ciència al mercat' és el nom d'un nou apartat del suplement Diners que es publica tots els diumenges al diari La Vanguardia. Aquesta col·lecció de reportatges està dedicada a empreses i productes de base científica i tecnològica i es va estrenar diumenge 17 de març amb un article  dedicat a Transbiomed, una spin off de Vall d'Hebron Institut de Recerca que està posant a prova un test diagnòstic de càncer de pròstata.

Avui 24 de març, el reportatge d'aquest apartat està dedicat a ProCareLight, la primera empresa d'Espanya especialitzada en la seguretat làser.
"Enfocar un futbolista amb un làser pot ser una gamberrada sense conseqüències però, en algunes ocasions, l'ús d'aquest tipus de llum requereix l'aplicació de sistemes de seguretat per als seus usuaris i possibles afectats. ProCareLight, una spin off de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), s'ha especialitzat en aquest tipus de treballs".

-.- Articles  a  l'edició  paper  del  suplement 'Diners'  (en català  i castellà)  de   La Vanguardia. Text: Joaquim Elcacho -.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada