divendres, 22 de febrer de 2013

Dani Jiménez i Ada Parellada publiquen un nou llibre sobre curiositats de la cuina i la ciència

'Per què alguns pebrots piquen i altres no' és el títol del nou llibre de Dani Jiménez i Ada Parellada sobre curiositats gastronòmiques i explicacions científiques. El to didàctic i atrevit dels autors ens acosta a algunes de les preguntes i tòpics més habituals entre les persones aficionades a la cuina i la ciència. Preguntes i respostes a l'abast de tothom.
El llibre s'estructura en 94 capítols breus que plantegen i tracten de respondre algunes preguntes com la que dóna títol a l'obra. A la primera part de cada capítol, l'Ada exposa un dubte, una experiència o -directament- una pregunta amb base culinària que tot seguit tracta de respondre en Dani a partir dels coneixements i la anàlisi científica.
L'èxit televisiu de l'Ada Parellada i en Dani Jiménez pot ser un bon esquer per fer arribar la ciència al gran públic.

Publicat per Ara Llibres. 303 pàgines, Barcelona, 2013 (Preu aproximat: 19,90 e)

Cap comentari:

Publica un comentari