dilluns, 28 de gener del 2013

L'exvicepresident dels EUA, Al Gore presenta el seu nou llibre, 'The Future'

L'exvicepresident del Estats Units i actiu ambientalista, Al Gore, presenta demà oficialment la primera edició en anglès del seu nou llibre 'The Future' (Random House). Les dades aportades per l'autor i l'editorial indiquen que aquest nou treball se centra en sis elements que poden determinar el futur del planeta (vegeu els epígrafs a la imatge adjunta). A més, Gore reitera la importància de la lluita contra el canvi climàtic, l'adopció de polítiques basades en la sostenibilitat i la necessitat de suport als països en desenvolupament. Caldrà llegir-ho per conèixer amb detall la postura de l'exvicepresident, per exemple, en temes com la manipulació genètica...




La capacitat comunicativa d'Al Gore s'està fent evident molt abans que la nova publicació arribi a les llibreries i de ben segur que 'The Future' tornarà a ser un èxit de vendes i repetirà l'impacte mediàtic de llibres i documentals anteriors com 'An inconvenient truth'.
Per cert, en un dels comentaris d'Al Gore a Twitter per anunciar l'aparició del seu nou llibre, l'exvicepresident del EUA lamenta la desaparició de la secció de Medi Ambient de The New York Times i recorda la importància del seu treball en la conscienciació internacional sobre problemes com el canvi climàtic. Gore expressa el desig que, tot i que aquest diari elimini la secció, es permeti als seus periodistes continuar la feina d'informar i crear opinió sobre temes ambientals. "Worrisome Change to the New York Times' Ability to Cover Climate", al Gore, Twitter January 16, 2013 : 8:18 PM. 

Video de presentació de 'The Future': http://tinyurl.com/9wgly2q
Web d'Al Gore: http://www.algore.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada